Reiniging & Onderhoud

img-reinigingUw zwembad altijd schoon en klaar voor optimaal gebruik. Met de modernste professionele reiniging,- en meetapparatuur zorgen wij hiervoor. Ieder bezoek wordt de waterkwaliteit Photo- spectraal gemeten en in een logboek vastgelegd.
Alle werkzaamheden aan uw bad, maar ook bad omgevingen en meubilair kunnen in uw onderhoudsprogramma worden opgenomen.
Alles wordt afgestemd en vastgelegd naar uw wensen.

icon-cleanBodem, wanden en meubilair

img-bodem-wanden-waterrand Het reinigen van uw zwembad doen wij uitsluitend met professionele apparatuur. Bovendien kan uw zwembadmeubilair ook in het onderhoudsprogramma worden opgenomen.

icon-waterWaterbehandeling

img-waterbehandelingMeten is weten: een oude wijs-, en waarheid. Daarom meten wij bij ieder bezoek de belangrijkste parameters van uw zwemwater. Het regelmatig controleren van het water behoed u voor problemen op de lange termijn.

icon-skimmerPomp, leidingwerk en zandfilter

img-skimmers-pomp-zandfiltersZorgvuldig onderhoud voorkomt problemen. Wij controleren ieder bezoek de pomp en het leidingwerk, spoelen de zandfilter terug en controleren de doseerapparatuur op hun werking.

Abonnement voordeel!

De voordelen van een abonnement? Altijd een schoon zwembad met gezond zwemwater, geen voorrijkosten bij calamiteiten, korting op reiniging,- en onderhoudsproducten en bezorging aan huis van bestelde producten.

Maak een afspraak